Zet ook je favorieten online! begin hier...
Populaire links Andere gebruikers
 

GSM HORLOGES


 GSM HORLOGE WEBWINKELS

Mobiele Telefoon Horloges

 GSM HORLOGE MODELLEN

Active Travel
Black Diamond
Elegant Mate
Executive Dial
Mamba
Modern Steel
Scuba
M-Sports
Time Caller

 GSM HORLOGE LINKPARTNERS

gsmhorloges.punt.nl

 VIDEO VOORBEELD VAN EEN GSM HORLOGE

Klik Hier Voor Een Voorbeeld!

Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour

 GSM HORLOGE INFORMATIE


GSM Horloges- De mobiele telefoon horloge is een nieuw gebied in de technologie, dat is aangebroken en zich constant verder blijft ontwikkelen. Was het vroeger alleen James Bond, die kon bellen en gebeld worden met zijn horloge, nu in dit huidige technologische tijdperk, is dit voor iedereen weggelegd. De ontwikkeling van de mobiele telefoon horloge is razendsnel gegaan. Wanneer we een aantal jaren teruggaan, zagen we mobiele telefoon horloges die bijna net zo groot waren als de kleinste gsm, dat op dat moment verkocht werd. Niemand had in die tijd de behoefte om zo'n lomp toestel om de pols te dragen.

De technische ontwikkeling op het gebied van de mobiele gsm telefoon horloges heeft niet stil gestaan. De onderdelen die tegenwoordig gebruikt worden in een mobiele telefoon horloge zijn in de loop van de jaren enorm verfijnd. Door hoogwaardige kleinere en verfijnde onderdelen te gebruiken, kon de mobiele telefoon horloge de afmetingen krijgen die we nu zien, namelijk de afmeting van een doorsnee horloge. Kijken we nu naar de huidige lijn van mobiele telefoon horloges, dan zien we kleine vernuftige mini gsm toestelletjes in de vorm van een horloge, die qua functies zelfs meer bezitten, dan een gewone doorsnee gsm toestel.

De mobiele telefoon horloges die tegenwoordig op de markt zijn, beschikken over functies, die je van zo'n klein toestel nooit zou verwachten. De mogelijkheden van deze superkleine toestellen zijn onbegrenst. Tegenwoordig is het al heel wat, dat men kan internetten met bepaalde gsm telefoons, maar wat veel mensen nog niet weten is, dat een aantal mobiele telefoon horloges zelfs ook over internetfuncties beschikken, zodat men overal en waar dan ook kan internetten.

 Nieuws

AEX
Volkskrant
AD
Nieuws - Algemeen
NOS Teletekst

 Het weer

Het weer
Buienradar

 Radio en TV / Cinema

TV Gids online
Cinema: films op TV
Uitzending gemist
Imdb: alle films
Nederland.fm

 TV via internet

Nostalgienet
2e Kamer
E-musictelevision
Geschiedenis TV
Museum TV
Tvopjepc.nl
Wereldwijd overzichtwat is dit...?

voorwaarden/privacybeleid


bijwerken/prive
inhoud: